Over Ons

Over DayConnect

Jouw HRIT Implementatiepartner

DayConnect is een ervaren implementatie- en configuratiepartner voor HR-technologie. Wij pinnen ons niet vast op één leverancier, maar bieden ondersteuning voor diverse HRIT- of HCM-systemen. Gevestigd in het hart van Brainport ondersteunen wij internationaal opererende klanten over de hele wereld, met de focus op de Benelux, de Noordse landen en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Wij staan bekend om onze end-to-end benadering, waarbij we niet alleen oog hebben voor de techniek, maar ook voor mensen en processen. Wij geloven in partnerships voor de lange termijn en streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Onze aanpak is vakkundig, pragmatisch en klantgericht. Onze consultants hebben hun sporen verdiend in zowel de HR als de IT. Wij kennen de markt en snappen de technologie, hebben zelf menig HR-transformatie doorgemaakt en kunnen je behoeden voor de valkuilen.

 

Uiteraard is standaardisatie van belang bij een succesvolle HRIT-implementatie, maar wij verliezen de toepasbaarheid nooit uit het oog. DayConnect zorgt dat het systeem geconfigureerd wordt op zo’n manier dat jouw organisatie er het maximale uit kan halen. Bij ons geen ‘snelle’ implementatie voor een vaste prijs met hoofdzakelijk juniors, maar maatwerk door ervaren consultants die door de kwalitatief hoogwaardige implementatie uiteindelijk juist tijd- en geldwinst oplevert.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons? Of heb je een vraag over HRIT Implementatie?

Back To Top

Your HRIT Implementation Partner

Where to find us

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
Telefoon: +31 6 15 06 22 69
info@dayconnect.eu