Implementatie

Implementatie

DayConnect verzorgt de implementatie en configuratie van jouw nieuwe HRIT-systeem. Wij verzorgen first time implementations van diverse softwareleveranciers. Terwijl de meeste implementatiepartners kiezen voor één pakket, staan wij bekend om onze brede expertise. Op dit moment verzorgt DayConnect de implementatie en configuratie van de volgende HCM-pakketten:

Oracle HCM

Deze oplossing van Oracle is cloud-based en richt zich op alle human resource-processen, van aanstelling tot pensionering. De Human Capital Management-suite wordt gebruikt voor wereldwijd HR-, talent- en personeelsbeheer en biedt een consistente ervaring op ieder apparaat, met één bron van waarheid voor HR-data.

Ceridian Dayforce

Ook dit HRIT-systeem draait in de cloud. Ceridian noemt de oplossing een ‘always-on people-platform’, dat organisaties helpt elk gebied van HCM te transformeren. Er zijn modules voor onder meer doorlopende payroll, Human Resources, beloning, en talent- en workforce management.

Talentsoft

Het open HCM-platform van Talentsoft, dat onlangs werd overgenomen door Cegid, helpt organisaties personeelsdata op een veilige manier te centraliseren en HR-processen te vereenvoudigen. De oplossing is Europees van oorsprong, maar mondiaal qua design. Het is bedoeld voor bedrijven die internationaal actief zijn, maar ook lokale behoefte hebben.

Meer weten over HRIT Implementatie?

Back To Top

Your HRIT Implementation Partner

Where to find us

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
Telefoon: +31 6 15 06 22 69
info@dayconnect.eu