a

Digitale Transformatie

DayConnect focust op de totale HR-transformatie

Bedrijven en organisaties transformeren volop om in te spelen op een veranderende toekomst. Ze gaan meer agile werken, digitaliseren hun dienstverlening, betreden andere markten en regio’s of groeien door fusies of overnames. Om die veranderingen te laten slagen, verandert de HR-afdeling mee. HR wordt bijvoorbeeld steeds vaker strategisch ingezet om in de toekomst het verschil te kunnen blijven maken.

Meer toegevoegde waarde leveren

Mensen zijn jouw belangrijkste troef en de vereiste vaardigheden en competenties veranderen voortdurend. Om het juiste talent te werven, behouden en optimaal tot zijn of haar recht te laten komen, is de juiste digitale ondersteuning essentieel. Door bepaalde werkzaamheden te automatiseren en processen beter op elkaar af te stemmen, houdt HR namelijk meer tijd over om het verschil te kunnen maken in de war for talent die nu echt is losgebarsten. Zo houdt HR meer tijd over om te focussen op taken die echt waarde toevoegen.

DayConnect focust op de totale HR-transformatie

Bedrijven en organisaties transformeren volop om in te spelen op een veranderende toekomst. Ze gaan meer agile werken, digitaliseren hun dienstverlening, betreden andere markten en regio’s of groeien door fusies of overnames. Om die veranderingen te laten slagen, verandert de HR-afdeling mee. HR wordt bijvoorbeeld steeds vaker strategisch ingezet om in de toekomst het verschil te kunnen blijven maken.

Optimaliseer de employee experience

DayConnect helpt je om de employee experience te optimaliseren. Samen brengen we in kaart welke momenten ertoe doen vanaf de werving, tot de onboarding, en vanaf de beoordeling tot het eventuele afscheid. Onze ervaren consultants implementeren en configureren de juiste technologie op zo’n manier dat jouw HRIT-systeem op alle belangrijke touchpoints in de employee journey het verschil kan maken.

Transformatie is meer dan technologie

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen een nieuw IT-systeem live zetten. Wij focussen namelijk op de totale transformatie, met evenveel aandacht voor de zachte als harde kant. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een bepaald HCM-systeem, starten wij niet klakkeloos met implementeren. Het succes van de implementatie, maar ook van de daaropvolgende adoptie door de medewerkers, is namelijk van meer factoren afhankelijk dan van het HRIT-systeem alleen.

Daarom raden wij aan eerst te onderzoeken of je organisatie klaar is voor de digitale transformatie die je wilt inzetten. DayConnect beschikt over een uitgebreid partnernetwerk dat kan helpen bij het in kaart brengen van je data- en processtandaarden, de volwassenheid van de digitale transformatie van de HR-afdeling en de inrichting van je projectorganisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Wat ons anders maakt

Met onze wereldwijde ervaring is DayConnect de juiste partner om je organisatie te ontzorgen tijdens jouw HR-transformatie en HRIT-implementatie. Onze consultants passen zich als een kameleon aan jouw organisatie aan. Dit doen we met bewezen methodologieën en met een voor de markt unieke kwaliteitsborging. Al onze mensen zijn platformonafhankelijk en getraind in verschillende HRIT-systemen. Wij zijn dus niet gebonden aan één bepaalde leverancier. Onze aanpak is pragmatisch, vakkundig en klantgericht.

Soepele en optimale configuratie

DayConnect helpt je bij het herzien van je target operating model. Samen brengen we in kaart wat voor organisatie je wilt zijn, waar je straks in de toekomst wilt staan en wat je business values zijn. Last but not least vertalen we dat naar wat dit betekent voor jouw end-to-end-processen en jouw organisatie en welke zaken we wel en niet kunnen faciliteren met het nieuwe HRIT-systeem. Dit plaveit de weg voor een soepele en optimale implementatie en configuratie.

Samen zorgen we ervoor dat HR klaar is voor de toekomst van jouw business. Wacht niet langer, want de toekomst van werk is al begonnen. Wij brengen je op de juiste snelheid, maar wel in het tempo dat past bij jouw organisatie. We zorgen dat alle betrokken afdelingen en personen zijn aangehaakt. Hulp nodig bij de voorbereiding (vendorselectie, organization readiness, Fase 0) of verdere ondersteuning na de implementatie (after go-live support)? Wij denken graag met je mee en kunnen je via ons uitgebreide netwerk helpen aan de juiste ondersteuning.

 

De toekomst is niet statisch, maar dynamisch. DayConnect zorgt dat je hier maximaal op bent voorbereid.


Wanna see our work?

Meer weten over HRIT Implementatie?

Back To Top

Your HRIT Implementation Partner

Where to find us

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland
Telefoon: +31 6 15 06 22 69
info@dayconnect.eu